22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

Els avantatges d’estudiar turisme a Alemanya

La Universitat Dual combina teoria i pràctica per preparar el teu futur d’una forma que no et pots imaginar

Per Judith Vives

El turisme és un dels sectors amb més demanda de professionals qualificats. En països com Alemanya, per exemple, es valora especialment que els treballadors estiguin formats i tinguin experiència en empreses del sector.

Per això, si estàs pensant en estudiar turisme, fer-ho a Alemanya pot ser una solució perfecta per a tu.

Per a molts joves avui en dia, estudiar en un país europeu és l’alternativa perfecta que garanteix formació, experiència i coneixements d’un nou idioma. Per no esmentar les habilitats que adquireixes quan t’has d’espavilar pel teu compte en un país que no és el teu.

Existeixen molts programes que t’ajuden a fer aquest salt acompanyat per altres joves en la teva mateixa situació. Una de les propostes arriba de la mà de Bridge4Mobility, especialistes en mobilitat d’estudiants i, en concret, a la Universitat Dual a Alemanya.

 

Desenvolupar la teva professió

Amb aquest programa podràs aprendre alemany fins a adquirir un nivell suficient per poder estudiar i comunicar-te sense problemes en aquell país.

A més, et trauràs el títol d’International Business Management amb l’especialitat de Direcció d’hotels, que és la formació equivalent als estudis superiors de turisme.

El millor de la Uni Dual és que no t’obliga a invertir hores i hores en classes teòriques, sinó que de seguida comences a compaginar els estudis amb les pràctiques i a adquirir l’experiència laboral que necessites per desenvolupar la teva professió.

Finalment, amb la Universitat Dual t’emportes tots els beneficis d’una experiència internacional: conèixer gent nova, aprendre noves habilitats i créixer personalment i professionalment.

Consulta les condicions del programa i inverteix en el teu futur. Si encara tens dubtes, contacta amb Bridge4Mobility i pregunta tot el que vulguis saber sobre la Universitat Dual. Estan a punt d’obrir una nova convocatòria: no deixis passar l’oportunitat!

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.