22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

La construcció, un sector amb grans oportunitats

Amb la FP Dual pots formar-te com a professional qualificat en aquest sector i entrar ja al mercat laboral

Per Judith Vives

Vols aprendre un ofici amb futur sense haver de dedicar anys i anys als estudis? La construcció pot ser la sortida que estàs buscant. Es tracta d’un sector amb gran demanda de professionals qualificats, especialment a països com Alemanya.

Els treballs relacionats amb la construcció solen estar poc valorats però la veritat és que, amb una bona formació i experiència pràctica, la construcció ofereix moltes oportunitats laborals.

Perfils com els d’especialistes en fusta i fusteria, treballadors especialitzats en la construcció de carreteres i fins i tot paletes no només són uns professionals amb molta demanda, sinó que també estan molt ben remunerats.

Si els estudis convencionals no et van i prefereixes formar-te en un ofici pràctic i molt físic, planteja’t una formació professional (FP) en l’àmbit de la construcció.

A Bridge4Mobility ofereixen programes de FP Dual a Alemanya amb els quals pots formar-te i especialitzar-te en un àmbit concret de la construcció. Alhora, entraràs a treballar en una empresa on adquiriràs experiència pràctica i aconseguiràs el teu primer contracte laboral.

 

Alemanya busca treballadors de la construcció

A Alemanya, l’aposta per l’habitatge, l’obra pública i les infraestructures ha provocat una gran demanda de treballadors de la construcció. Per aquest motiu, aquest sector s’ha convertit en un dels més atractius per als joves que volen entrar al mercat laboral.

Les empreses busquen treballadors qualificats que puguin acreditar la seva formació i, al mateix temps, demostrar experiència laboral en el seu camp. Això és el que pot proporcionar-te la FP Dual.

Pel mateix preu, tindràs l’oportunitat d’aprendre alemany i viure una experiència única en un altre país, coneixent una nova cultura i gent d’altres llocs.

No t’ho rumiïs més. Contacta amb Bridge4Mobility perquè t’informin sobre la FP Dual a Alemanya. El teu futur comença ara!

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.