22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

Presenta les teves idees per crear un món millor!

Obert el termini per participar en els Premis Impulsa, que promouen els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Per Judith Vives

Del 4 de març al 6 de maig estarà obert el termini per presentar la memòria del projecte amb què vulguis participar en la segona edició dels Premis Blanquerna Impulsa.

Es tracta del pas previ per triar els finalistes d’aquest concurs que premia les idees solidàries per tal de millorar el nostre planeta.

No només pots guanyar grans premis, sinó que faràs realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats per les Nacions Unides per al 2030. El compte enrere per fer realitat un món millor ja ha començat!

Aquests objectius pretenen donar resposta als grans reptes del nostre món: erradicar la pobresa, protegir el medi ambient i assegurar la prosperitat a tothom.

La bona notícia és que tu i els teus companys i les teves companyes hi podeu aportar el vostre granet de sorra per fer-ho possible. Només cal que plasmeu les vostres idees en un projecte per treballar-hi al vostre centre educatiu.

Els ODS que centren la segona edició dels Premis Blanquerna Impulsa són els que aspiren a aconseguir la ‘Fam zero’ i a crear ‘Ciutats i comunitats sostenibles’.

Hi ha molt a fer per aconseguir aquests objectius, però segur que a la vostra classe se us han acudit grans iniciatives per complir els ODS. A més, si presenteu el vostre projecte podeu guanyar grans premis per a tu i tota la teva classe.

Quatre categories i molts premis

Aquest any pots participar en quatre categories: comunicació, salut, educació i la nova categoria de relacions internacionals, que premiarà els millors projectes fets en col·laboració amb un altre col·legi de fora del territori espanyol.

Per als alumnes guanyadors hi haurà tres premis per categoria, amb targetes regal de 100 a 300 euros. Com a novetat, aquest any també hi haurà una menció d’honor a un dels quatre guanyadors del primer premi.

No et despistis. Tens fins al 6 de maig per presentar la memòria del vostre projecte. El 3 de juny es donaran a conèixer els finalistes i entre ells, hi pot haver el teu grup! Consulta’n les bases i apunta’t ja als Premis Blanquerna Impulsa!

Informa’t de tot a Junior Report Castellano | Catalán Inglés

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.