22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

Un mercat nadalenc de joves dissenyadors

L’espai Àgora de LCI Barcelona acull el proper 12 de desembre el Christmas Market 2018

Per Judith Vives

S’acosten les festes de Nadal i és hora d’anar pensant en els regals. Per trobar idees amb què sorprendre els teus familiars i amics, res millor que fer una volta pels mercats nadalencs.

Un dels més originals que trobaràs a Barcelona és el Christmas Market de LCI Barcelona, ​​un mercat nadalenc ple de creacions de joves dissenyadors.

En aquest mercat trobaràs les creacions dels alumnes i professors d’aquesta escola de disseny, on es formen dissenyadors gràfics, interioristes i dissenyadors de moda i producte del futur.

https://www.instagram.com/p/BqS2tXZhHeT/?utm_source=ig_embed

El Christmas Market és una ocasió única per ser el primer a veure i comprar peces i objectes únics, creats per dissenyadors que demà estaran triomfant a les passarel·les.

És el cas de Manuel Bolaño, Dominnico o Amt, antics alumnes de LCI Barcelona que avui estan triomfant amb les seves col·leccions.

Sense anar més lluny, Dominnico ha aconseguit que la Rosalia, les germanes Hadid i fins i tot Lady Gaga llueixin els seus models en grans esdeveniments.

https://www.instagram.com/p/BoHvg1lBSXW/?utm_source=ig_embed

Per la seva banda, el dissenyador Manuel Bolaño no ha parat de rebre premis des del seu projecte de final d’estudis, com el premi a la Millor Col·lecció de la 080 Barcelona Fashion en 2010 i 2011.

Altres dels exalumnes de LCI que està recollint premis és Adrià Machado -Amt.-, que va ser guardonat amb el Premi “Idees Joves” el 2012.

Al mercat nadalenc de joves dissenyadors tindràs ocasió de conèixer les seves creacions de prop, així com els projectes d’altres creadores com Barbara Mgm i Anastasiya Stepanenko.

Llibres de disseny solidaris

El Mercat nadalenc de LCI Barcelona també comptarà amb una venda benèfica de llibres de l’Editorial Gustavo Gili. Els beneficis es destinaran a la LCI Education Foundation, organització que promou l’educació entre els sectors més desfavorits de la societat.

Entre els títols disponibles hi haurà llibres com “Dibuixar el moviment” de Peter Boerboom i Tim Proetel, “La impresión 3D” de Mathilde Berchon i Bertier Luyt, “Ganchitos” d’Íngrid Valls i Leire Villar, “La mirada creativa” de Peter Jenny i “Patronaje y confección de Calzado” de Natalio Martín.

El mercat nadalenc de LCI Barcelona se celebrarà dimecres que ve 12 de desembre, d’ 11.00 a 21.00h a l’espai Àgora del mateix centre.

L’esdeveniment estarà obert a tothom que tingui ganes de descobrir els joves dissenyadors i creatius independents.

Informa’t de tot a Junior Report | Castellano Català English

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.