22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

T’animes a aprendre francès?

Els campaments per aprendre aquest idioma no només es fan a França, sinó també en altres països com Bèlgica, Suïssa o el Canadà

Per Judith Vives

Quan parlem d’aprendre una llengua, sovint donem per descomptat que ens referim a l’anglès. No obstant això, hi ha molts altres idiomes que poden ajudar-te a obrir portes professionals en el futur.

Entre els idiomes més populars hi ha el francès, un dels que té més demanda al costat de l’alemany. Potser penses que aquest idioma només et serà útil a França, però és una llengua oficial a països com Suïssa, Bèlgica i fins i tot Canadà, a més de parlar-se en diversos països de l’Àfrica i l’Àsia.

Per tot això, no sorprèn que sigui un dels idiomes més populars entre els joves que estudien a l’estranger. Si estàs valorant la idea de fer un campament d’idiomes aquest estiu que ve, no descartis l’opció de fer-ho en un país francòfon.

Actualment s’ofereixen diverses destinacions per aprendre francès. Repassem les més interessants de la mà d’ESL Idiomes.

 

França

El francès és un dels idiomes més importants de la Unió Europea i un dels més sol·licitats en el món laboral. Sens dubte, estudiar-a França és la primera opció per a molts joves, que així també poden conèixer la cultura francesa de primera mà.

A França pots fer campaments a París, sens dubte la millor ciutat per practicar el francès mentre gaudeixes de la cultura, la moda i la gastronomia.

El campament a París combina l’aprenentatge del francès en un entorn tranquil amb excursions a París per descobrir la ciutat a fons. A més, pots combinar el teu curs amb altres activitats, com són els cursos de moda.

El barri de Montmartre és un dels més encantadors de París. (Getty)

Però si prefereixes fugir de la gran ciutat, tens altres alternatives com la ciutat costanera de Biarritz, situada entre els Pirineus i les platges daurades de la costa atlàntica molt a prop de la frontera amb Espanya. Aprendràs francès mentre gaudeixes del sol, el mar i ambient ple de glamour.

En aquest campament també tindràs ocasió de conèixer la cultura basca: entre gastronomia, música i pilota basca, aquesta regió té molt a oferir. I si t’atreveixes, pots provar de fer surf, ja que Biarritz és un paradís dels surfistes.

A la Costa Blava francesa es troba Niça, un entorn autèntic i exclusiu per aprendre francès. I una altra destinació que val la pena descobrir és Antibes, una pintoresca ciutat situada entre Cannes i Niça on aprendre francès mentre gaudeixes de la vida a la costa.

 

Suïssa

A Suïssa no només pots fer un campament de francès sinó que pots combinar-lo amb un altre d’anglès. Les destinacions més populars a la terra de la xocolata i els rellotges són Montreux i Leysin.

La primera és una elegant i turística ciutat situada entre els Alps i el llac Leman. Es tracta d’una destinació ideal per a esportistes, especialment l’esquí o la bicicleta.

En Leysin veuràs increïbles muntanyes i turons verds, i podràs gaudir de l’esport i l’aventura a l’aire lliure. Ciclisme, esports de muntanya, senderisme i fins natació al llac Leman t’esperen en aquesta pintoresca ciutat alpina.

 

Bèlgica

Ets fan de Tintín? Llavors els cursos de francès a Bèlgica són perfectes per a tu. A Bèlgica trobaràs gent acollidora amb un gran sentit de l’humor i una gran capacitat de riure’s de si mateixos.

A Bèlgica, una destinació ideal per aprendre francès és la petita ciutat de Ferrières, on els més petits poden viure uns campaments sense estrès, en plena natura.

Durant el curs podran practicar esport a l’aire lliure, passejar per la ciutat, visitar el Parc Fun Adventure o el museu de la joguina i descobrir ruïnes de segle XVIII al Domaine de Palogne.

 

Canadà

Per als més atrevits, Canadà és una destinació increïble per aprendre francès. Considerat un dels països més acollidors del món, al Canadà podràs millorar les teves competències lingüístiques mentre vius unes setmanes inoblidables.

La ciutat de referència és Mont-real, on a més del francès pots practicar l’anglès perquè els seus habitants són bilingües. Allà també podràs combinar classes de francès amb activitats a l’aire lliure, ja que la naturalesa està present a cada cantonada d’aquesta preciosa ciutat.

Prova una cosa nova i apunta’t a un campament d’estiu en francès! Els programes són per a joves de 7 a 17 anys, adaptats a cada edat i amb un munt d’activitats complementàries per a passar-ho genial. Consulta-ho amb ESL Idiomes.

Informació elaborada en col·laboració amb ESL – Idiomes a l’Estranger

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.