22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

Converteix-te en un dissenyador de moda a Londres o París

Pots aprendre sobre moda alhora que practiques el teu anglès o francès

Viatjar a un país estranger suposa una oportunitat per aprendre una nova llengua. Però: T’imagines que també poguessis aprendre sobre moda?

Londres (Regne Unit) i París (França) són dues de les ciutats europees més conegudes per la seva indústria de la moda i pel seu glamur. Es pot assistir a la Setmana de la Moda o passejar per carrers amb grans botigues i aparadors.

Si vols aprendre què hi ha darrere de la indústria de la moda, com es generen les tendències i crear els teus propis dissenys, tens l’oportunitat de fer-ho mentre aprens anglès o francès.

ESL – Idiomes a l’Estranger ofereix cursos per a nois i noies d’entre 13 i 17 anys a Londres i París, amb l’opció de cursar una petita especialització en moda, a més de realitzar un curs d’anglès o francès de 20 o 25 classes a la setmana. Se’t farà una prova de nivell a la teva arribada. Hi ha classes per a tots els nivells!

 

Dissenya una peça de col·lecció a Londres

A Londres, podràs dibuixar i dissenyar una peça de col·lecció per a una passarel·la, convertir-la en 3D amb teixit i materials reals i dissenyar la teva pròpia samarreta personalitzada. Només necessitaràs els teixits que et proporcionaran, alguns complements, tints i molta imaginació.

Aprendràs a personalitzar la roba a través del tall, la costura i el redisseny. Visitaràs museus de moda i botigues de roba a Londres, fins i tot botigues de roba vintage.

El programa de Londres és ideal per aquelles persones que vulguin descobrir la capital i allotjar-se en una residència en ple centre. D’aquesta manera, després és fàcil visitar els llocs més interessants de la ciutat.

El campus es troba en el barri de Shoreditch, conegut pels seus grafitis artístics i originals. Aquest districte és un laboratori d’idees creatives, en part gràcies al campus i a les seves activitats.

Podràs compartir l’experiència amb altres estudiants internacionals de tot el món. A més d’aprendre, tindràs temps per a les activitats culturals i esportives. El centre esportiu del campus va ser el lloc oficial d’entrenament dels jugadors de bàsquet dels Jocs Paralímpics del 2012, per la qual cosa disposaràs d’unes bones instal·lacions esportives.

 

Assisteix a les millors exposicions a París

A París s’impartiran classes teòriques sobre moda a la residència una tarda a la setmana. A més de practicar i estudiar el francès, podràs aprendre temes tan interessants com història de la moda, consells de maquillatge i color

Una vegada a la setmana assistireu a una exposició: Jean-Paul Gaultier, Jeanne Lanvin, Foundation Pierre Bergé, Yves Saint Laurent, entre altres. Finalment, aniràs de compres a les zones més exclusives de París amb assessorament personalitzat sobre la combinació de roba, colors, etcètera.

El programa de París es desenvolupa al campus de París-Igny, a 20km de la capital. Els estudiants rebran les classes i s’allotjaran en el mateix campus. Com a part del programa d’activitats, els estudiants també podran visitar llocs tan interessants com la Torre Eiffel, el castell de Versalles, Disneyland París

París també és coneguda com ‘la ciutat de la llum’. Té molts racons bohemis i màgics. És bressol de filòsofs, literats i artistes que s’estaven formant durant la Il·lustració. La capital francesa ha estat escenari d’importants esdeveniments històrics, sobretot a partir de la segona meitat del segle XVIII.

I tu: T’atreveixes a aprendre moda mentre millores l’anglès o el francès?

Informació elaborada en col·laboració amb ESL – Idiomes a l’Estranger

 

 

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.