22 octubre 2024
spot_img
22 octubre 2024

Vols participar a l’LCI Barcelona Fashion Film Festival?

Si la teva passió és la moda i el sector audiovisual, pots presentar el teu projecte al certamen LCIBCNFFF

Per Judith Vives

Si la moda i el cinema són les teves grans passions, no badis: el procés d’inscripció de candidatures al Barcelona Fashion Film Festival #LCIBCNFFF finalitza el proper 30 de juliol.

Patrocinat per LCI Barcelona, ​​el #LCIBCNFFF és l’únic certamen de fashion films de Barcelona i té com a objectiu posicionar la ciutat com a capital de la moda.

A més, el festival de LCI Barcelona és el primer del món a donar el protagonisme a les noves promeses del sector de la moda, audiovisual i publicitat. Si són els teus interessos, aquesta pot ser la teva gran oportunitat.

Un fashion film és alguna cosa més que un anunci de moda. Es tracta d’una peça audiovisual amb una història que pretén arribar al públic i crear uns llaços emocionals.

Per aconseguir-ho es fan servir tècniques i recursos cinematogràfics amb els quals produir diferents productes, des d’un projecte de videoart fins a un curtmetratge amb l’estil d’una pel·lícula de Hollywood.

Grans firmes com Dior, Chanel, Louis Vuitton o Prada han apostat per aquest format i han comptat amb directors com Roman Polanski, Spike Jonze o Sofia Coppola.

Tu podries arribar a formar part d’aquesta prestigiosa llista de creadors. Només has de animar-te i presentar el teu projecte al LCIBCNFFF.

Els guanyadors es donaran a conèixer a la Gala Final que se celebrarà el 14 de novembre al Museu del Disseny de Barcelona. En total es lliuraran 10 premis en diferents categories com a Millor Fashion Film, Millor Fashion Film Emergent o Millor Idea.

El premi serà una peça singular creada especialment per al festival i elaborada de forma artesana per Núria Torrent, dissenyadora de Nutopia.

 

Un jurat d’experts en el sector

El festival compta amb un comissionat d’experts que s’encarrega de seleccionar els films finalistes i un jurat que tria als guanyadors.

En aquesta edició, el festival comptarà amb la participació destacada d’Inés de León, una de les directores de fashion drama més importants del moment i guanyadora del Millor Fashion Film 2018 amb el curt Spygrammers, protagonitzat per Blanca Suarez.

De León ha treballat com a directora i guionista en diversos curtmetratges i peces publicitàries, així com en la sèrie de curts Fashion Drama de la revista Vogue. A més, acaba d’estrenar el seu primer llargmetratge: la comèdia romàntica ¿Qué te juegas?. La festa de l’estrena va servir per donar el tret de sortida del LCIBCNFFF.

Inés de León a la presentació de la nova edició del LCIBCNFFF.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que el certamen aposta per la internacionalització amb un partnership amb el Porto Fashion Film Festival, una de les capitals europees amb més volada. Tots dos festivals sumen forces per promoure i divulgar el treball dels creadors en la indústria de la moda i del sector audiovisual.

Amb aquest conveni de col·laboració, ambdues plataformes intercanviaran part del jurat, a més d’ampliar la difusió dels premiats i l’intercanvi d’idees creatives.

En aquesta edició, el Barcelona Fashion Film Festival espera superar el rècord de l’any passat, amb més de 200 candidatures presentades d’arreu del món.

Durant les setmanes prèvies a la Gala Final, la seu de LCI Barcelona acollirà activitats especials relacionades amb el sector de la moda, el cinema, la publicitat i els fashion films.

Informació elaborada en col·laboració amb LCI Barcelona

Últimes notícies

-Contingut patrocinat -
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.